Despre mine

Vrei sa afli ce inseamna marketingul online? Iti doresti sa stii ce strategii poti sa adopti pentru a-ti creste business-ul? Sau cum sa aloci bugetul de marketing pe care il ai pentru a avea rezultate?
Marketez.ro este locul unde poti afla raspunsurile la aceste intrebari. Pe aceasta platforma vei gasi ghiduri complete despre cum sa pui in aplicare diferite strategii de marketing online, sfaturi de la specialisti din industrie, articole despre ultimele noutati din internet, dar si multe alte informatii esentiale pentru orice marketer sau antreprenor care isi doreste sa aiba succes in online.

Povestea mea

In anul 2009, dupa ce mi-am terminat facultatea, am inceput sa lucrez ca junior SEO pentru iAgency.ro, una dintre primele agentii de SEO din Romania. Aici m-am implicat activ in cresterea companiei si in devoltarea de strategii de marketing online care s-au dovedit a fi de succes. In anii ce au trecut am ajuns sa cunosc foarte multe lucruri despre ce inseamna marketingul online, iar asta m-a ajutat sa devin un specialist apreciat de companii precum ChristianTour, TotalSoft, Clinicile Dr Leahu sau Melkior.
In 2018 am decis sa lansez platforma marketez.ro, cu scopul de a-i ajuta pe toti cei care isi doresc sa devina specialialisti in marketing online sau pe antreprenorii care vor afle strategii noi pentru a-si dezvolta business-urile online.

Informatii utile

  • Afla mai multe despre politica de confidentialitate aici Politica de confidentialitate
  • Vrei sa fii la curent cu toate noutatile publicate site, aboneaza-te la newletter.
  • Iti doresti sa impartasesti si altora din experienta ta? Trimite-mi un email pe adresa office@marketez.ro cu ideile tale.