Categoria ORM

ORM

Alegeri prezidențiale 2019: Este reputația online cheia către “inima” internauților?

ramona joita reputatie online

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că internetul poate juca un rol hotărâtor atunci când vorbim de politică. Am văzut asta în Statele Unite și chiar de curând în România, cu ocazia alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție.

Care vor fi candidații la alegerile prezidențiale din 2019? Nici nu prea contează, atât timp cât creativitatea managerilor de campanie este cea care primează. Cel care va avea cel mai bun concept, cea mai bună strategie de promovare, dar mai ales, cea mai bună reputatie online, va fi cel care va primi cele mai multe ștampile de la votanții internauți.

Citeste mai mult
Marketing online ORM

Managementul reputatiei online – Ghid complet pentru imaginea perfecta

ghid management reputatie online ORM

Cand ai facut ultima oara o cautare in Google dupa “numele brandului / al tau + pareri”? Cand ai verificat ultima data ce recenzii apar in pagina ta de Facebook sau a brandului tau?

85% dintre consumatori au incredere in recenziile online la fel de mult ca in recomandarile facute de prieteni, potrivit unui studiu realizat de BrightLocal. Mai mult decat atat, 49% dintre consumatori sustin ca ar cumpara de la un brand doar daca acesta are un rating de minim patru stele.

Citeste mai mult